Verpleegster striptease

In deze verpleegster striptease show doe ik mijn show als sexy zuster. Na een " gezondheidscontrole" zal dan de jarige of vrijgezel eens even lekker in de watten leggen.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij huren met de sexy verpleegster striptease show dan is het prettige als het volgende aanwezig is:

CD speler/ aansluiting voor I phone
Stoel zonder arm leuning
Kleedruimte

Hoe ziet de act als verpleegster striptease er uit?

In deze verpleegster striptease show doe ik mijn show als sexy zuster. Na een " gezondheidscontrole" zal dan de jarige of vrijgezel eens even lekker in de watten leggen. Tijdens deze show wordt er ook nog eens lekker gedanst samen met de jarige en of vrijgezel. Na het dansen zal ik op een sexy manier mij zelf ontkleden en ook een lap dance geven.

Deze show duurt ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De verpleegster act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237