Tiroler Heidi striptease

Mijn Tiroler Heidi striptease is een vrolijke strip show die zeer geschikt is voor après ski of tiroler feesten. Ik kom hier als sexy tiroler meisje op en doe een dansje met iedereen.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij als sexy tiroler meisje in huren voor een striptease show? Dan heb ik het volgende nodig:

cd speler
kleedruimte
stoel zonder armleuning

Mocht u geen cd speler op locatie hebben geef dit dan van te voren aan.
Ik zou mijn show muziek ook mee kunnen nemen op een USB stick of Ipod.

Hoe ziet de act als Tiroler Heidi striptease er uit?

Mijn Tiroler Heidi striptease is een vrolijke strip show die zeer geschikt is voor après ski of tiroler feesten. Ik kom hier als sexy tiroler meisje op en doe een dansje met iedereen.

Na verloop van tijd slaat de muziek om in sexy R&B muziek en zal ik mij zelf uit strippen. Tijdens het uit strippen van mijn kleding maak ik ook gebruik van bodylotion en slagroom. En natuurlijk een lapdance zit ook bij de show inbegrepen.

De duur van deze striptease show is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

DeTiroler Heidi act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237