Schoolmeisje striptease

Dit is een leuke striptease show waarbij ik mijn act doe als sexy en ondeugend schoolmeisje. Met mijn sexy school girl kostuum zal ik de jarige of vrijgezel trakteren op een onvergetelijke striptease show.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij in huren als schoolmeisje striptease voor het geven van een strip act dan heb ik het volgende nodig:

CD speler of aansluiting voor een Iphone
Stoel zonder zij leuning
Kleedruimte

Mocht u geen cd speler op locatie hebben geef dit dan van te voren aan want ik zou de muziek eventueel op een draagbare radio mee kunnen nemen.

Hoe ziet de act als schoolmeisje striptease er uit?

Dit is een leuke striptease show waarbij ik mijn act doe als sexy en ondeugend schoolmeisje. Met mijn sexy school girl kostuum zal ik de jarige of vrijgezel trakteren op een onvergetelijke striptease show.

De duur van deze strip act is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De schoolmeisje act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237