Politie striptease

De politie striptease show is een van de meest gevraagde shows. In deze show kom ik op als sexy politie agente. Hier zal ik de jarige of vrijgezel arresteren en na goed gedrag zal ik hem trakteren op een lapdance.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij in huren als sexy politie agente voor een striptease show?
Dan is er het volgende nodig:

kleedruimte
stoel onder armleuning
Aansluiting USB of Aux-kabel

Mocht u een radio installatie die geen cd's af speelt, geef dit dan van te voren aan.
Ik zou mijn show muziek ook op usb stick of Ipod mee kunnen nemen.

Hoe ziet de act als politie striptease er uit?

De politie striptease show is een van de meest gevraagde shows. In deze show kom ik op als sexy politie agente. Hier zal ik de jarige of vrijgezel arresteren en na goed gedrag zal ik hem trakteren op een lapdance. Verder gebruik ik in deze show ook bodylotion, slagroom en diverse grappige attributen.

De duur van deze strip show is ongeveer 15 minuten.
Hier onder zie je een korte trailer van mijn politie striptease show.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De politie act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237