Oma striptease

Wordt er binnenkort iemand 50 jaar of wilt u een leuke en grappige striptease show boeken? Dan is deze oma striptease act een leuke show voor deze gelegenheid.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij boeken met de oma striptease show dan heb ik het volgende nodig:
- kleedruimte
- stoel zonder armleuning
- cd speler

Hoe ziet de act als oma striptease er uit?

In deze show kom ik op als een oude dame en gedurende show show ontdoe ik mijzelf van mijn oude dame kostuum. Als ik mijn kostuum eenmaal uit heb getrokken heb ik een sexy bikini setje aan en zal ik de jarige trakteren op een lap dance.

De duur van deze show is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De oma act boeken?
Wil je ons inhurenof voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237