Moulin rouge striptease

Houdt u van glitter glamour? Dan is deze moulin rouge striptease show de act die u zoekt. In deze act geef ik een striptease show als Moulin Rouge danseres.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze Moulin rouge striptease show nodig?

Wilt u deze show van mij reserveren dan dient het volgende aanwezig te zijn:

CD speler of aansluiting voor een Iphone
Kleedruimte
Stoel zonder armleuning

Hoe ziet de act als Moulin rouge show er uit?

Houdt u van glitter glamour? Dan is deze moulin rouge striptease show de act die u zoekt. In deze act geef ik een striptease show als Moulin Rouge danseres. Mijn kostuum bestaat uit veel veren en veel bling bling. Gedurende deze show zal ik mij op mijn show muziek op een speelse manier ontkleden. En om het helemaal in stijl te houden geeft het mijn voorkeur om tepelplakkers te dragen in deze show.

De duur van deze show is 12 minuten.

Hier onder ziet u een trailer van mijn Moulin Rouge striptease act.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De moulin rouge stripact boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237