Marine striptease

De marine striptease show is een van mijn favoriete shows. In deze show kom ik op als sexy matroos en er zit veel dans muziek in de show verwerkt. Tijdens het dansen zal ik op een sensuele manier mijn marine outfit uit doen.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij huren met deze strip act dan heb ik het volgende nodig:

Kleedruimte
Stoel zonder arm leuning
CD speler/ aansluiting voor Iphone

Mocht u geen kleedruimte voor mij hebben geef dit dan van te voren aan, ik zou namelijk ook al aangekleed aan kunnen komen.

Hoe ziet de act als Marine striptease er uit?

De marine striptease show is een van mijn favoriete shows. In deze show kom ik op als sexy matroos en er zit veel dans muziek in de show verwerkt. Tijdens het dansen zal ik op een sensuele manier mijn marine outfit uit doen. Naarmate er meer van mijn kleding uit gaat slaat de muziek om ik sexy R&B muziek.

De duur van deze strip act is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Marine striptease act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237