Geisha striptease show

In deze Aziatische stripshow kom ik op als Geisha. Dit is met name een erg leuke show op grotere evenementen. In deze show kan ik namelijk ook vuurspuwen, dit maakt deze act nog spectaculairder.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij huren met deze strip act dan heb ik het volgende nodig:

Kleedruimte
Stoel zonder arm leuning
Aansluiting voor Iphone

Mocht u geen kleedruimte voor mij hebben geef dit dan van te voren aan, ik zou namelijk ook al aangekleed aan kunnen komen.

Hoe deze Geisha stripshow er uit?

Deze Aziatische stripshow is niet een show die standaard wordt geboekt.
Deze show is meer geschikt voor grotere events of als openingsact.
De duur van deze strip act is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Deze Aziatische strip act boeken?
Wil je mij inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237