Dikke dame striptease

Bent u op zoek naar een leuke en zeer komische striptease show. Dan adviseer ik mijn dikke dame striptease. In deze show kom ik op als dikke dame en trakteer ik de jarige of vrijgezel op een lekker snackje.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij in huren voor de dikke dame striptease show, dan heb ik het volgende nodig;

Kleedruimte
Stoel zonder arm leuning
CD speler

Is er op locatie geen cd speler aanwezig, meld dit dan van te voren. Ik zou mijn show muziek ook op usb stick of Ipod mee kunnen nemen.

Hoe ziet de act als dikke dame striptease er uit?

In deze show kom ik op als dikke dame en trakteer ik de jarige of vrijgezel op een lekker snackje. Hierna moet dit er nog wel even afgetraind worden dus gaan wij samen een workout doen. Van deze workout krijg ik het al snel erg warm en zal ik mij zelf ontdoen van het dikke dame kostuum.

Hier onder ziet u een trailer van mijn dikke dame striptease show.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De dikke dame act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237