Cowgirl striptease

Dit is een van mijn shows die ik op dit moment het liefst doe. In deze act verschijn ik als stoere cowgirl maar er zit in deze act ook een nodige dosis humor. Zo ga krijgt de jarige/ vrijgezel ook een paarden masker op en ga ik paardje rijden. En loopt hij niet hard genoeg dan zal ik mijn zweepje moeten gebruiken ;)

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij boeken met deze stoere maar ook komische striptease show?< Om een optimale show te geven is het prettig als het volgende aanwezig is:

Stoel zonder armleuning
CD speler of aansluiting Iphone
Kleedruimte

Als u bij u op locatie geen CD speler of aansluiting voor een Iphone heeft geef dit dan van te voren aan. Dan zal ik zelf een radio mee nemen.

Hoe ziet de act als cowgirl striptease er uit?

Dit is een van mijn shows die ik op dit moment het liefst doe. In deze act verschijn ik als stoere cowgirl maar er zit in deze act ook een nodige dosis humor. Dus als de jarige of vrijgezel helemaal weg is van cowboys of paarden? Dan is deze cowgirl striptease die act die perfect bij hem past!

De duur van deze act is 13 minuten.

Hier onder ziet u een fragment van mijn cowgirl act.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De cowgirl act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237