Striptease Michele

Striptease Michele

Hallo ik ben striptease Michele en ik geef sinds 2005 al striptease shows. Voor dat ik ging strippen had ik al ervaring als ( erotische ) danseres. Ik gaf namelijk regelmatig paaldans shows en gogo dans optredens in diverse discotheken en clubs. Omdat ik altijd erg show gericht was, en nog steeds ben, zocht ik een nieuwe uitdaging. Ik had al vaker striptease shows gezien op de Kamasutra beurs en vond dit erg mooi. Dat wilde ik ook! Het was ook de juiste beslissing voor mij om striptease shows te gaan geven. In het geven van deze shows kan ik heel goed mijn creativiteit en dans kwaliteiten uiten. En tot op heden beleef ik nog steeds veel plezier in het geven van mijn shows. Het is nooit saai en ik kom op vele verschillende feesten en ontmoet leuke en enthousiaste mensen.

BOEK NU

Waar heeft striptease Michele shows gegeven?

Voor deze kwaliteiten van mijn shows ben ik zelf ook al veelvuldig geboekt op diverse grotere evenementen en heb ik al diverse TV opdrachten gedaan.

Dit was onder andere bij:
De tiende van tijl
BNN spuiten en slikken
Overspel in de liefde
Seks academie
Panorama
De gouden kooi
Psychologie magazine
Telegraaf vrouw
LINDA magazine
Man bijt hond
Diverse erotica beurzen ( in Nederland en zelfs in het buitenland )

Wilt u deze afleveringen en artikelen inzien dan kan dit onder het kopje Media.
Kijk dan on der het kopje Media.

Hoe zien mijn shows eruit

In mijn shows heb ik veel dans verwerkt en ik maak ook veel gebruik van mijn lenigheid in mijn shows. Tevens besteed ik veel aandacht aan mijn shows kostuums en show muziek. Dit vind ik heel belangrijk, je kostuum en muziek moet kloppen bij het thema van je show. Enkele kenmerken van mijn striptease shows zijn:

- Acrobatische poses
- Veel dans
- Professioneel gemixte show muziek
- Professionele show kostuums
- Op al mijn shows wordt dan ook vaak positief gereageerd.


"Michele kwam op een jubileumfeest voor een collega. Iets heel anders dan een vrijgezellenfeest dus... Daarom moest het sexy, grappig en toch ook netjes zijn. Hier heeft zijn 100% rekening mee gehouden en over 10 jaar hebben ze het zeker nog over DIT jubileumfeest! Ik kan niets anders dan alleen maar complimenten geven!"

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Striptease Michele boeken
Ben je opzoek naar een mannelijke of een vrouwelijke stripper? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons kan je een stripper boeken zonder dat je hier te veel voor betaald. Het starttarief voor een stripteaseshow is 150 euro en wij rekenen alleen de reiskosten door die wij maken vanaf Rotterdam.

Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237