Politie stripper

De show van mij als politie stripper is een van de meest gevraagde striptease shows. Voor deze show beschik ik over 2 politie kostuums, 1 origineel Nederlands politie uniform en 1 origineel Amerikaans politie uniform. Echter het Amerikaans politie uniform heeft mijn voorkeur. Tijdens mijn politie striptease show kom ik op als stoere politie agent en ik zal de vrijgezel of jarige eens even grondig fouilleren.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Om mij in te huren als politie stripper is het erg belangrijk dat ik mij op locatie kan verkleden in mijn politie uniform. Verder heb ik ook nog een stoel zonder zij leuning nodig voor het geven van de lapdance en een cd speler voor mijn show muziek.

Hoe ziet de act als politie stripper er uit?

Voor deze show beschik ik over 2 politie kostuums, 1 origineel Nederlands politie uniform en 1 origineel Amerikaans politie uniform. Echter het Amerikaans politie uniform heeft mijn voorkeur. Tijdens mijn politie striptease show kom ik op als stoere politie agent en ik zal de vrijgezel of jarige eens even grondig fouilleren.

Verder zit in deze show veel dans verwerkt en zal ik mezelf op een sensuele manier ontkleden van mijn politie uniform. En natuurlijk krijgt de vrijgezel of jarige ook een lapdance. De duur van deze show is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De politie act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237