Opa stripper

Wordt er iemand 50 jaar of wilt u een komische striptease show in huren? Dan is deze show als opa stripper een absolute aanrader en is eigenlijk leuk voor elke gelegenheid.

BOEK NU

Hoe ziet de act als Opa stripper er uit?

In deze show kom ik op als oude opa met bij passende muziek. Op een hilarische manier slaat deze muziek om in lekkere dans muziek en zal ik mij ontdoen van mijn opa kostuum. De duur van deze opa striptease show is ongeveer 15 minuten.

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

 
Wilt u mij reserveren als opa stripper dan heb ik een absoluut een kleedruimte nodig. Ik draag in deze show namelijk 2 striptease kostuums over elkaar. Verder heb ik ook een cd speler en een stoel zonder zij leuning nodig voor mijn striptease show.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Opa stripper act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.BEL 06-19870237