Mr. Grey stripper

Door de première van de film "Fifty shades of grey" heb ik deze striptease show gemaakt. Ik kreeg namelijk al vele aanvragen om een striptease show te doen in de bioscopen tijdens de première van deze film. Het leek mij voor het publiek als voor mijzelf leuker om een act geheel in het thema van de film te maken. En ik vind het zelf ook een hele leuke act geworden!

In deze show kom ik op in een mooi grijs pak als een echte gentleman. Op het moment dat ik mijn kostuum begin uit te strippen wordt de act meer "kinky". Het zweepje en mijn bondage touw zijn altijd een succes tijdens deze striptease show!

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Om mij te boeken als de Mr. Grey stripper dient er het volgende aanwezig te zijn:

CD speler
Stoel zonder arm leuning
Kleedruimte

Hoe ziet de act als Mr. Grey stripper er uit?

Hier onder ziet u mijn Mr. Grey striptease show tijdens een ladiesnight geheel in het thema van "Vijftig tinten grijs."

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Mr Grey act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237