Matrix stripper

Bent u op zoek naar een striptease show die iets kinky is? Dan zou ik als Matrix stripper wel het gene kunnen zijn wat u zoekt. Voor deze show heb ik een lange lak jas en broek aan. Tevens is mijn show muziek van deze show uit de film van de Matrix. Normaliter gebruik ik in deze show ook vuur. Mocht dit niet mogelijk zijn kunt u dit van te voren aangeven.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij als stripper in huren met de Matrix striptease show dan dient er het volgende aanwezig te zijn:

Kleedruimte
CD speler
Stoel zonder arm leuning
Genoeg ruimte om te kunnen vuurspuwen ( indien mogelijk )

Hoe ziet de act als Matrix stripper er uit?

Hier onder ziet u mijn Matrix striptease show met vuurspuwen.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Matrix stripper act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237