Marine stripper

Als kapitein van the Love boat begin ik een openingsdans met de jarige of vrijgezel. Na deze dans slaat de muziek om in lekkere striptease muziek van Prince. Op deze muziek ontdoe ik mij zelf op een sensuele wijze van mijn mariniers kostuum. Verder zit in deze show ook veel dans en humor verwerkt. De duur van deze show is ongeveer 15 minuten.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Verder heb ik voor mijn show nodig:
- Kleedruimte
- CD speler of aansluiting I phone
- Stoel zonder arm leuning

Hoe ziet de act als marine stripper er uit?

Hieronder ziet u een fragment van mijn marine show.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Marine act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237