Gentleman stripper

Vindt u een man in een mooi kostuum ook zo sexy? Dan kan ik u de show van mij als gentleman stripper aanbevelen. In deze show kom ik inderdaad op in een mooi kostuum en hier zal ik als een echte gentleman mijn show doen. Verder zit in deze show ook veel dans verwerkt met o.a. muziek van Tom Jones, Etta James en Prince. De duur van deze show is ongeveer 15 minuten.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Voor mijn show nodig:
- Kleedruimte
- CD speler of aansluiting I phone
- Stoel zonder arm leuning

Hoe ziet de act als Gentleman stripper er uit?

In deze show kom ik inderdaad op in een mooi kostuum en hier zal ik als een echte gentleman mijn show doen. Verder zit in deze show ook veel dans verwerkt met o.a. muziek van Tom Jones, Etta James en Prince. De duur van deze show is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Gentleman stripper act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237