Dr Love stripper

Als dr. Love stripper geef ik de jarige of vrijgezel een "medische controle" Na dat ik haar gezond heb verklaard kan mij striptease show beginnen.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij reserveren voor als dr. Love stripper dan heb ik voor de show nodig:

Kleedruimte
CD speler/ aansluiting voor een Iphone
Stoel zonder arm leuning
Verder heb ik ook nog een cd speler nodig voor de show muziek en een stoel zonder zij leuning zodat ik een lapdance kan geven.

Hoe ziet de act als Dr Love stripper er uit?

Als dr. Love stripper geef ik de jarige of vrijgezel een "medische controle" Na dat ik haar gezond heb verklaard kan mij striptease show beginnen. Verder zit in deze striptease show veel humor en dans verwerkt. De duur van deze komische striptease show is ongeveer 15 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Dr Love act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237