Darth Vader stripper

Mijn show als Darth Vader stripper is een show die u niet snel zult vergeten. Deze show is altijd een succes en kan op aanvraag ook uitgebreid worden met vuurspuwen in de show. Al eerder is deze show gegeven bij:

Erotica beurzen
Premiere Star Wars film
Diverse ladiesnight

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Verder is er voor deze speciale striptease show nodig:

Kleedruimte
CD speler/ AUX kabel
Stoel zonder armleuning
Podium/ vrije ruimte van min. 8m2

Hoe ziet de act als Darth Vader stripper er uit?

De Darth Vader striptease is zeer zeker het bekendste personage van deze film en wij beschikken over het originele kostuum. Alleen dit is al een eye catcher, hierdoor heeft onze stripper ook als personage gefigureerd bij de premiere van de Star Wars film. In de striptease show wordt de muziek van uit de film gebruikt en dit wordt op een pakkende manier door gemixt naar sexy R&B muziek. De striptease gaat nu pas echt beginnen. Het Darth Vader kostuum gaat uit en hier is verschijnt de sexy mannelijke stripper.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Darth Vader act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237