Cowboy stripper

Bent u op zoek naar een cowboy stripper? Dan is de striptease show van mij als stoere cowboy een echte aanrader. In deze show heb ik leuke western muziek verwerkt van o.a. Bon Jovi en Will Smith.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u mij als cowboy stripper in huren dan is het wel belangrijk dat het volgende aanwezig is:

CD speler of aansluiting voor een Iphone
Kleedruimte
Stoel zonder arm leuning

Hoe ziet de act als Cowboy stripper er uit?

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Cowboy act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237