Brandweer stripper

Ik vind deze show het best tot zijn recht komen op gelegenheden waar het ook echt een feest is. In het begin van deze show wordt namelijk flink gedanst en dat is het leukst als iedereen dan ook mee doet.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u de brandweer striptease show reserveren dan is het erg belangrijk dat ik iets meer ruimte heb voor mij show. Ik vind het namelijk het leukst als ik meerdere mensen bij mijn striptease show kan betrekken. Maar over het algemeen voldoet een huiskamer uitstekend. Verder heb ik ook een kleedruimte, stoel zonder zijleuning en een cd speler nodig.

Hoe ziet de act als Brandweer stripper er uit?

Hier onder ziet de act van mij als brandweer stripper.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De Brandweer act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237