Bouwvakker stripper

Als bouwvakker stripper heb ik voor elke klus het juiste gereedschap bij me. Tevens heb ik met de act de openingsshows gegeven voor de première van de Nederlands film "Onze Jongens" een film die ook gaat over strippers.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Omdat ik in deze strip show flink wat dans heb verwerkt is het fijn als ik wat meer ruimte heb om mijn dans uit te voeren. Soms heb ik wel eens een heel klein podium.

Verder heb ik voor mijn show nodig:
- Kleedruimte
- CD speler of aansluiting I phone
- Stoel zonder arm leuning

Hoe ziet de act als bouwvakker stripper er uit?

In deze act kom ik op als bouwvakker stripper. De show begin ik met een mooie openingsdans en later zet ik de dame/ vrijgezel op de stoel waar zij ook een lapdance krijgt. Verder zit er in deze act veel humor verwerkt en gebruik ik ook nog bodylotion en slagroom. Heeft u een ladiesnight? Ik kan deze act ook samen met mijn collega stripper Helios geven. U heeft dan een absolute top show met een op elkaar afgestemde dans choreo.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De bouwvakker act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237