Stripper Kevin

Stripper Kevin

Hallo ik ben Kevin en ben sinds 2008 werkzaam als stripper.
Door de jaren heen heb ik op vele verschillende locaties strip shows gegeven zowel in Nederland als het buitenland.
Zo heb ik onder andere shows gegeven in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië en Albanië.
Deze shows waren met name voor grotere evenementen en erotica beurzen.
Maar het meeste plezier beleef ik nog steeds bij het geven van strip shows bij de mensen thuis op een verjaardag of vrijgezellen feest.

BOEK NU

Stripper Kevin in de media

Door dat ik veel aandacht besteed aan het perfectioneren van mijn shows heb ik al flink wat media aandacht gehad.
Ik ben onder andere te zien geweest bij:
Divorce ( seizoen 2 )
BNN spuiten en slikken
Grazia magazine
Volkskrant
BNR nieuwsradio
Stedelijk museum Amsterdam
Holland's got talent
Openings show tijdens de première van Magic Mike
Nieuwsgierig naar deze afleveringen en artikelen?
Kijk dan on der het kopje Media.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Strippers inhuren
Ben je opzoek naar een mannelijke of een vrouwelijke stripper? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons kan je een stripper inhuren zonder dat je hier te veel voor betaald. Het starttarief voor een stripteaseshow is 150 euro en wij rekenen alleen de reiskosten door die wij maken vanaf Rotterdam.

Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237