Stripper Kevin

Stripper Kevin

Hallo ik ben Kevin uit Rotterdam en ben sinds 2007 werkzaam als stripper.
Door de jaren heen heb ik op vele verschillende locaties strip shows gegeven zowel in Nederland als het buitenland.
Zo heb ik onder andere shows gegeven in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië en Albanië.
Deze shows waren met name voor grotere evenementen en erotica beurzen.
Maar het meeste plezier beleef ik nog steeds bij het geven van strip shows bij de mensen thuis op een verjaardag of vrijgezellen feest.

BOEK NU

Stripper Kevin in de media

Door dat ik veel aandacht besteed aan het perfectioneren van mijn shows heb ik al flink wat media aandacht gehad.
Ik ben onder andere te zien geweest bij:
Divorce ( seizoen 2 )
BNN spuiten en slikken
Grazia magazine
Volkskrant
BNR nieuwsradio
Stedelijk museum Amsterdam
Holland's got talent
Openings show tijdens de première van Magic Mike
Nieuwsgierig naar deze afleveringen en artikelen?
Kijk dan on der het kopje Media.

Waarom mij als stripper inhuren?Ik geef al een ruime tijd stripshows en beleef hier nog steeds veel plezier aan. Door de jaren heen heb ik niet alleen op het gebied van strippen veel ervaring op gedaan maar ook in het entertainen. En dit is toch ook heel erg belangrijk in een stripshow. Hierdoor voel ik de klant altijd erg goed aan waardoor het niet zo voorkomen dat ik te ver ga in de show of dat de jarige of vrijgezel zich ongemakkelijk zal voelen. En na de act... Dan is er zeker nog even een gelegenheid om een groepsfoto te maken ;)
Verder besteed ik ook veel aandacht aan mijn shows. Zo is mijn show muziek een goed opgebouwde mix met veel variatie in de muziek. Want een stripper die danst op van 15 minuten dezelfde soort muziek wordt ook een beetje saai. In mijn shows verder zit ook veel dans en entertainment afgewisseld met het geven van een lapdance en het teasen. Ook voor een striptease thema heb ik een ruim aanbod van spectaculaire shows met vuurspuwen tot een sexy stripact als gentleman voor een vrijgezellenfeest. En hebben jullie een speciaal verzoek? Leg dit gerust aan mij voor want het zal niet de eerste keer zijn dat ik een stripshow op maat heb gemaakt.

Stripper Kevin boeken
Ben je opzoek naar een mannelijke of een vrouwelijke stripper? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons kan je een stripper inhurenzonder dat je hier te veel voor betaald. Het starttarief voor een stripteaseshow is 150 euro en wij rekenen alleen de reiskosten door die wij maken vanaf Rotterdam.

Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237