Limousine striptease Amsterdam

In de buurt van Schiphol, in een middenklasse auto, gestuurd door een jonge man met stekeltjes kaspel, rinkelt de telefoon. Zijn passagier neemt op: "Met Michele". Michele Brauns, in 2006 Nederlands kampioen paaldansen en eigenaresse van een entertainment bureau. De man naast haar is haar partner. "Ik ben er bijna." Korte tijd later beent de vrouw, niet gehinderd door haar hoge hakken, met grote passen op de groep af. De blikken van de voorbijganger glijden van haar lange lak laarzen omhoog langs de zwarte lange lakjas, blijven rusten op de roodgeverfde mond, zo rood en rond dat het lijkt of dat er een hartvormig stukje schuimrubber op het gezicht is geplakt. 

Michele is, op verzoek, netjes gekleed. Ze had ook als schoolmeisje kunnen komen. Of als dikke dame. Ze heeft kasten vol kostuums. Vooral politie agente spelen vindt ze leuk. "Dan haal ik ze niet op, maar arresteer ik ze." En soms doet ze een duo act samen met haar partner Kevin.

Limousine
De mond van de popachtige vrouw breekt breed lachend open. Ze troont de groep meet naar de wachtende witte limousine.

De 'beller' komt naast haar lopen: "Een van de twee vrouwen weet niet wat er gaat komen, haar man ook niet. Ze zijn net getrouwd." Zijn ongetrouwde broer ook mee, is wel op de hoogte. Michele wilt weten waar de groep vandaan komt. "Twee uit Frankrijk, mijn broer en ik uit Nederland en de vrouwen zijn Turks. Wij wonen in Istanbul."

"Oh lala", roept een van de vrouwen als ze door krijgt dat de witte limousine voor hun is bedoeld.

Teasen
De wagen draait de weg op. Doel: restaurant Envy aan de Prinsengracht in Amsterdam. De voertaal is Engels. Vlot, snel, opgewonden met af en toe wat baldadige uitgelatenheid in het Turks, getemperd door zacht gebabbel in het Frans. Alle seinen staan op pret maken. Michele grijot de champagne van de notenhouten bar. "Sante!"Er wordt schielijk gedronken.

Een half glas verder klinkt het kenmerkende geluid van klittenband. Wel een meter lang. Een bloot bovenbeen langs Michelles ene laars wordt zichtbaar. Showtime!! Nog een keer klittenband en er verschijnt een leren string, kerstig versierd met studs. Met grote ogen kijken de zes passagiers naar Michele. De striptease in Amsterdam is begonnen.

De limousine glijdt verder over het asfalt. Binnen volgen de gebeurtenissen elkaar in moordend tempo op. Michele beweegt wiegend haar hoofd, kromt haar rug als een kat, kronkelt als een slang op die halve vierkante meter bewegingsruimte.

Ze strekt zich helemaal uit, vlak tot het gezicht van de ongetrouwde broer, en laat haar lange bruine haren vegen maken over haar gelaat. Teasen, een beetje plagen. De soepele bewegingen van Michele verraden haar dans achtergrond.

Live shows
Michele draait om haar as, kruipt op schoot bij de pas getrouwde man. De kersverse echtgenote joelt. Hij lacht schaapachtig. Legt na enige aarzeling zijn handen op haar flanken. De handen blijven daar, Michele bepaalt wat er gebeurt. Nu is 'de beller' aan de beurt. Hij moet zich geknield omkeren. Michele slaat hem een paar keer met haar zweepje. "You are a bad boy. Naught, naughty" kirren de vrouwen, die daarna uitgenodigd worden om Michelles BH bandje los te maken. Michele gaat van schoot tot schoot. Leg de handen van de mannen op haar borsten.

De striptease danseres muilkorft de ongetrouwde broer, bedekt zijn ogen met rubberen nep tietjes als mellow cakes. Humor vindt ze. Op de achtergrond, achter de geblindeerde ramen, schuiven de fietsers voorbij. Geen idee van wat er zich in de limousine afspeelt. "Wauw, dit is echt Amsterdam" kraait een van de twee vrouwen. Op de Nassaukade smeert Michele een dot bodylotion op haar ene bil. En ze pakt de hand van een van de Turkse vrouwen; "inwrijven". En ze doet er nog een schepje bovenop met slagrom: "oplikken". De vrouwen moedigen een van de mannen aan. "Kom op, jij moet het doen, doe eens een keer niet zo verlegen."

En dan is de striptease show over. De vrouwen complimenteren haar. "Jij vindt het echt leuk. Hier in Holland hebben de vrouwen er plezier in. In Thailand gaan ze op de automatische piloot." En dan willen ze weten waar ze in Amsterdam terecht kunnen voor live sex shows. "Casa Rossa en La Vie en Rose", zegt Michele. Op de bestemming aan gekomen stappen de passagiers uit. 'De beller' rekent met Michele af.

En Michele? Zij heeft nog een klus deze avond. Een felicitatie striptease show in Rotterdam.