Science Fiction

Onze science fiction show is een kinky striptease act. In deze show dragen wij lak kostuums speciaal aangepaste lak kostuums van ontwerpster Tatjana Warnecke. Zo hebben deze kostuums ook LED verlichting, dit ziet er erg spectaculair uit als wij opkomen en de verlichting op het podium is uitgeschakeld of gedimd. Verder zit er in deze show ook acrobatiek, dans en vuurspuwen verwerkt. Voor de muziek hebben wij in deze show gekozen voor een wat "heftigere" muziekstijl. De intro van onze Science Fiction show is met futuristische muziek en later slaat de show om naar hard rock muziek.

BOEK NU

Wat is er nodig om de Science Fiction striptease show te boeken?

Wilt u deze duo striptease show van ons boeken voor op uw evenement of feest?

Dan zou het volgende aanwezig moeten zijn:
- Podium / vrije ruimte van 20 m²
- Plafond hoogte van minimaal 3 m
- CD speler of aansluiting voor een I phone
- Ventilatie uitgeschakeld i.v.m. het vuurspuwen
Normaliter betrekken wij in deze duo striptease show geen mensen uit het publiek. Zou u dit wel willen, geef dit dan van te voren aan.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Duo striptease show boeken?
Wilt u deze Science Fiction show van ons boeken? De kosten hiervoor zijn € 300,- ( exclusief reiskosten ), Voor het totale kosten plaatje kijk dan op onze prijslijst. Dan ziet u wat het voor u kost om deze show bij u op locatie te boeken. Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237