Opa en Oma striptease

In deze komische duo striptease showkomen wij op als opa en oma. Striptease Michele als oude dame en stripper Kevin als oude man. Deze show slaat altijd erg goed aan omdat wij als opa en oma een geweldige dans choreo uitvoeren. Na deze dans slaat de muziek over naar sexy striptease muziek. Onze maskers gaan af en daar staan 2 sexy strippers! In deze act betrekken wij vaak wel mensen uit het publiek.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u deze komische act van ons boeken dan hebben wij het volgende nodig:

- Kleedruimte
- 2 stoelen zonder arm leuning
- CD speler of aansluiting voor een I phone

Hoe ziet de act als opa en oma striptease er uit?

In deze show gebruiken wij geen acrobatiek. Deze act volledig in gedeeld voor het dansen en strippen. Wij halen dan ook mensen uit het publiek die een lapdance krijgen.

De duur van deze show is 12 minuten.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De opa en oma act boeken?
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237