Matrix

Matrix, de naam van deze show verteld genoeg over de show zelf. Wij komen hier op in een mooi en strak lak kostuum. De dans choreo met strakke dans moves is op de muziek van de film. Verder kunnen wij in deze show ook vuur gebruiken ( vuurspuwen ). Echter omdat dit niet over al mogelijk is hebben wij 2 variaties van deze show gemaakt, dus u kunt aangeven of dat u dit wel of niet wilt in de act. Naast de strakke dans choreo hebben wij ook exhibition show dance in deze act verwerkt. Dit is een combinatie van dans en acrobatiek.

De duur van deze show is 10 minuten.

Met de dans choreo van deze show hebben wij zelfs de 1e prijs gewonnen bij het duo poseren van Nederlands Kampioenschap fitness.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u onze matrix act reserveren, dan moet het volgende aanwezig zijn:
- Podium van minimaal 20 m²
- Hoogte van minimaal 3 m²
- Kleedruimte
- CD speler of aansluiting voor een I phone
Verder is het belangrijk om vooraf aan ons door te geven als u deze show met of zonder vuurspuwen wilt.

Hoe ziet de act als Matrix er uit?

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Matrix act boeken?
De kosten van de matrix show zijn € 300 ( exclusief reiskosten ). De reiskosten rekenen wij vanaf Rotterdam en wij reken € 0,19 per gereden km.
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237