Liondance

Onze Liondance show is een  Aziatische getinte show wat absolute aanrader is om te boeking voor een openings act. In onze onze Liondance zit veel dans en acrobatiek verwerkt en onze Chinese draak is echt een eye catcher. De duur van deze show is 10 minuten. Met deze show hebben wij ook op het Dutch Open Championships exhibition voor professionele amateurs de 2e prijs gewonnen. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit om in deze show geen striptease te doen. Mocht u dit wel willen, het is wel mogelijk maar geef dit wel op voorhand aan.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u deze acrobatiek show van ons boeken dan is het belangrijk dat het volgende aanwezig is:

- Kleedruimte
- CD speler/ aansluiting Iphone
- Podium van 30m²

Hoe ziet de act als Liondance er uit?

Hier onder ziet u een kort fragment van onze acrobatiek show "Liondance" tijdens een bedrijfsfeest in de Efteling.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Liondance act boeken?
De prijs van deze acrobatiek show is € 300 ( ex reiskosten ). De reiskosten berekenen wij vanaf Rotterdam en wij hanteren een bedrag van € 0,19 per gereden kilometer.
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237