Kerst striptease show

Speciaal voor de feestdagen hebben wij ook een kerst striptease show gemaakt. Striptease Michele als sexy kerst vrouwtje en stripper Kevin als kerstman. Deze act kunnen we zowel solo als duo geven.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Voor deze striptease show hebben wij het volgende nodig:
- 2 stoelen zonder arm leuning
- CD speler of aansluiting voor een I phone
- Kleedruimte
- Podium vrije ruimte van 20 m²

Hoe ziet de kerst striptease show er uit?

Als intro van deze kerst striptease show hebben wij vrolijke kerst muziek. En deze slaat om naar lekker house muziek waar het kerst vrouwtje of de kerstman zijn dansje op doet. Later in deze act wordt het kerst outfit uitgetrokken en daar is onze sexy stripper. In deze show kunnen we mensen uit het publiek betrekken of te samen een duo striptease show geven met acrobatiek.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Striptease show voor kerst boeken?
Wilt u deze striptease show boeken voor uw kerstfeest? aarzel dan niet te lang want meestal wilt iedereen deze act boeken op kerst avond of 2e kerstdag. De kosten voor deze act zijn € 300,- ( exclusief reiskosten en kerst toeslag )
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237