James bond

Dans, acrobatiek en striptease dat zijn de ingredieënten van onze James Bond show. Kevin komt hier op als 007 een stoere en charmante gentleman en Michele is hier de sexy Bond girl. De show muziek is ook geheel in de stijl die u gewent bent van de films. Mooie stijlvolle muziek met als finale een lekker dans nummer.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u deze show van ons boeken?
Voor deze show hebben wij het volgende nodig om een optimale show te kunnen geven:
- Hoogte van minimaal 3m²
- Vrije podium/ dansvloer van 20m²
- Cd speler of aansluiting voor een Iphone
- Kleedruimte

Hoe ziet de act als James bond er uit?

Hier onder ziet u een trailer van onze James Bond act tijdens een bedrijfsfeest.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

James bond act boeken?
De kosten voor deze act zijn € 300,- ( ex. reiskosten ) Voor de reiskosten berekenen wij € 0,19 per kilometer vanaf Rotterdam.
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237