Eyes wide shut

Onze Eyes wide shut duo striptease is een mysterieuze act, gebaseerd op de gelijknamige film, het een show vol met passie en sensualiteit. In deze show komen wij op met een cape en Venetiaans masker. Dit zou dus ook een leuke show zijn voor een gemaskerd bal. Verder hebben wij in deze show ook dans, acrobatiek en striptease verwerkt. 

De duur van deze show is 12 minuten.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u deze duo striptease show in huren?
Dan is het belangrijk dat het volgende aanwezig is:
- Kleedruimte
- CD speler of aansluiting voor een Iphone
- Podium van minimaal 20m²

Hoe ziet de acties wide shut striptease er uit?

Hieronder ziet u een trailer van de show.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Eyes wide shut striptease act boeken?
De prijs van onze Eyes wide shut striptease show is € 300 ( ex reiskosten ). Voor de reiskosten bereken wij € 0,19 per gereden km vanaf Rotterdam.
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237