Arabian night

Arabian night, de naam van deze striptease show zegt al genoeg. Heel deze show heeft een Arabisch thema. De kostuums, de muziek etc. Deze show is een mooie maar ook sensuele striptease show.

BOEK NU

Hoe kan ik de Arabian night striptease show boeken?

In deze striptease show gaan wij ook vuurspuwen en voeren wij enkele spectaculaire acrobatische lifts uit. Het is dus wel noodzakelijk dat wij een ruim podium hebben en dat er voldoende hoogte is.

Wat wij dan exact nodig hebben is:
- Hoogte van minimaal 3 m
- Vrije podium of dansvloer van minimaal 20 m²
- CD speler of aansluiting voor een iPhone
- Kleedruimte

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De bouwvakker act boeken?
De kosten voor deze Arabische strip act zijn € 300,- ( exclusief reiskosten ). Voor de reiskosten rekenen wij € 0,19 per gereden kilometer vanaf Rotterdam. Wilt u weten wat het voor u exact kost om ons op locatie te boeken? Kijk dan op onze prijslijst, hier ziet u de kosten inclusief reiskosten. Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237