300 Gladiator

In deze show komt stripper Kevin op als een echte gladiator dit gaat te samen met hardrock muziek van Rammstein. Op het moment dat Michele op het podium komt slaat de muziek om. Te samen zullen wij dan een mooie show neer zetten wat een combinatie zal zijn van dans, acrobatiek en striptease. Tevens gebruiken wij in deze show ook vuur.

De duur van deze show is 12 minuten.

BOEK NU

Wat heb ik voor deze striptease show nodig?

Wilt u onze 300 gladiator striptease boeken dan hebben wij het volgende nodig om een optimale show te kunnen geven:
- Podium van minimaal 20m²
- Hoogte van minimaal 3m
- Cd speler of aansluiting voor een Iphone
- Kleedruimte

Hoe ziet de act als gladiator er uit?

Hier onder ziet u een fragment van onze 300 striptease show op de Ero Expo in Hasselt.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

De 300 gladiator act boeken?
De prijs van deze duo striptease show is € 300 ( excl reiskosten ). Voor de reiskosten rekenen wij € 0,19 per gereden km vanaf Rotterdam.
Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237