Duo striptease

Ero Expo ( Antwerpen, België )
Sexhibition ( Helsinki, Finland )
Kamasutra beurs ( Utrecht, Nederland )
Crazyland parties
BITCH parties
Holland's got Talent
Gast optreden bij Juliette Bergmann cup
Met enkele shows van ons hebben we zelfs ook prijzen gewonnen!


YBF ( fitness wedstrijd ), hier zijn we Nederlands kampioen geworden in de categorie duo poseren met onze Matrix show. Dutch open championships Exhbition, hier zijn we 2e geworden met onze Liondance show.

Hoe duur is het om een duo striptease show te boeken?

De kosten hiervoor zijn € 300,- exclusief reiskosten. Voor een kosten overzicht inclusief reiskosten kijk dan op onze prijslijst.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij doen samen al ruim 10 jaar duo shows. Dit zijn niet alleen striptease show maar ook acrobatiek/ dans optredens bij diner shows. Dit is dan ook de reden dat wij elkaar feilloos aanvoelen en dat zie je terug in onze show. Het zijn dus niet zomaar 2 strippers die samen even een act improviseren maar een echte act!
Zo hebben wij onder andere shows verzorgd bij:

✔ Crazyland events-
✔ Kamasutra beurs
✔ Ero Expo
✔ Tattoo expo
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de strippers veel te ver gingen in de strip show? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.
Waarom bij ons een stripper huren:

✔ Voordelig start tarief van € 150,-
✔ Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap
✔ Je betaald alleen extra voor de reiskosten
✔ Je hoeft geen aanbetaling te doen

Wilt u een duo striptease act huren?
Wilt u een duo strip act van ons huren voor op uw feest of evenement? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237