Duo striptease

Ero Expo ( Antwerpen, België )
Sexhibition ( Helsinki, Finland )
Kamasutra beurs ( Utrecht, Nederland )
Crazyland parties
BITCH parties
Holland's got Talent
Gast optreden bij Juliette Bergmann cup
Met enkele shows van ons hebben we zelfs ook prijzen gewonnen!


YBF ( fitness wedstrijd ), hier zijn we Nederlands kampioen geworden in de categorie duo poseren met onze Matrix show. Dutch open championships Exhbition, hier zijn we 2e geworden met onze Liondance show.

Hoe duur is het om een duo striptease show te boeken?

De kosten hiervoor zijn € 300,- exclusief reiskosten. Voor een kosten overzicht inclusief reiskosten kijk dan op onze prijslijst.

Waarom bij ons een strip act boeken?Wij zijn beide professionele strippers die meerdere jaren in het vak zitten en door de jaren heen hebben wij heel veel ervaring op gedaan. Zo weten wij altijd goed de klant aan te voelen en zorgen wij ervoor dat de show voor de jarige job of vrijgezel een onvergetelijke act wordt en waar nog lang over nagepraat zal worden. Uiteraard gaan we na de show nog even met elkaar op de foto. Sssst... wel de foto’s opbergen voor je liefje!
Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de stripshow? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow.Hier nog even de voordelen op een rij:• Voordelig starttarief • Geen bemiddelingskosten van een bureau of agentschap • U betaald alleen extra voor de reiskosten • Pinnen is ook mogelijk

Wilt u een duo striptease act huren?
Wilt u een duo strip act van ons huren voor op uw feest of evenement? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je ons inhuren of voor meer informatie over een show dan kan je telefonisch contact met ons opnemen via telefoon of via het contactformulier onder het kopje contact. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

BEL 06-19870237